Смілива російська ведуча катком пройшлася по гвардійцям Путіна, що вбили дітей: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Смілива російська ведуча катком пройшлася по гвардійцям Путіна, що вбили дітей: опубліковано відео

Смілива російська ведуча катком пройшлася по гвардійцям Путіна, що вбили дітей: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Смілива російська телеведуча Марія Лондон, відома своєю критикою президента Росії Володимира Путіна і його оточення, у своїй програмі "До речі, про погоду" жорстко пройшлася  по Росгварії тта загибелі двох підлітків у Псковській області.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео програми, опубліковане в youtube.
«Найстрашніше подія тижня: штурм і самогубство, а швидше за вбивство, псковських школярів. Суть трагедії – до болю банальна: перша любов, нерозуміння, жорстоке поводження батьків і як результат – жорсткий підлітковий бунт», - підкреслила вона.
Також Лондон додала, що підліткам «до речі» потрапило «зброя бив дівчинку вітчима-спецназівця під рукою і можливість прямої трансляції в інтернет».


Читайте також: Скільки Росія витрачає на військо та своїх нацистів за кордоном: розкриті шокуючі цифри


«В результаті – Бонні і Клайд псковського розливу накоїли вище даху. Але якби не пряма трансляція з телефону всього, що відбувається, ми не дізналися б, що діти за вимогою правоохоронних органів і батьків, викинули всю зброю у вікно, і на момент штурму були абсолютно беззбройні», — підкреслила вона.
Ведуча заявила, що спецпідрозділ Росгвардии, яке було створено президентом РФ Володимиром Путіним для силових операцій всередині країни, "з використанням світлошумових гранат брала штурмом двох беззбройних підлітків".
«І провернувши таку архіскладне спецоперацію вони виявили дітей мертвими», — резюмувала вона.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі було опубліковано відео штурму будинку, в якому забарикадувалися псковські "Боні і Клайд".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?