Путін зробив резонансну заяву щодо нафти
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін зробив резонансну заяву щодо нафти

Путін зробив резонансну заяву щодо нафти
Джерело:  online.ua

Росія готова заморозити видобуток нафти на нинішньому рівні, заявив президент Росії Володимир Путін на прес-конференції за підсумками саміту Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва в Перу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське агентство "Інтерфакс".
"Що стосується майбутньої зустрічі ОПЕК і нашої позиції, вона залишається незмінною, і ми про це вже говорили неодноразово: ми готові до того, щоб заморозити видобуток нафти на тій полиці, на якій зараз цей видобуток", - заявив Путін на прес-конференції за підсумками саміту АТЕС в Лімі.
Читайте також: Ось і все: мережу надихнула гучна новина про нафту і США
"Ми не бачимо ніякого збитку для нашого енергетичного сектора. З компаніями з провідними міністр енергетики постійно в контакті, і вони готові до такої роботи", - продовжив Путін.
Путін також повідомив, що основні суперечності, які були всередині ОПЕК, в цілому якщо не усунуто, то може бути усунено.
"Гострих запитань, наскільки ми собі уявляємо, вже не залишилося. Ну а ми зробимо зі свого боку все, чого від нас наші партнери по ОПЕК очікують. У всякому разі заморозити видобуток для нас не становить жодних труднощів", ​​- додав Путін.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український журналіст Віталій Портников передбачав, що в США збільшаться обсяги видобутку нафти, в зв'язку з чим ціна на неї знизиться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?