У Міноборони посміялися над "кримським серіалом" спецслужб Путіна: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Міноборони посміялися над "кримським серіалом" спецслужб Путіна: з'явилося відео

У Міноборони посміялися над "кримським серіалом" спецслужб Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Міноборони України назвали чергове затримання "українських диверсантів" у окупованому Криму брехливим серіалом авторства спецслужб президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео каналу 112 Україна.
Нагадаємо, російське видання РІА Новини 21 листопада повідомило, що суд в окупованому Сімферополі заарештував ще двох фігурантів справи про нібито підготовку диверсій на об'єктах інфраструктури анексованого Криму. Один із заарештованих - нібито полковник Головного розвідувального управління України Олексій Стогній, другий - нібито український офіцер Гліб Шаблій.
"Ми зараз є свідками, так би мовити, продовження брехливого серіалу за авторством російського ФСБ під назвою "Хоч куди глянь, скрізь вони". Це чергова серія чергового затримання нібито українських розвідників. Справа в тому, що російські спецслужби завжди вдавалися до стандартних прийомів для організації своєї роботи", - прокоментував затримання представник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.
Полковник зазначив, що в Міноборони, прогнозували, що таке може статися, оскільки в окупованому Криму зараз просто клондайк офіцерів запасу, які ще до російської агресії завершили військову службу і залишилися на півострові.
"ФСБ просто приходить до військових комісаріатів, де зберігаються особисті справи цих офіцерів запасу, піднімають їх і потім привселюдно призначають їх українськими диверсантами", - сказав Лисенко.



Як повідомляв ONLINE.UA, представник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко висміяв заяву Росії про затримання в окупованому Сімферополі українця, який нібито працює на українську розвідку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?