Єфремов в суді не зміг відповісти на найважливіше питання про Росію
Категорія
Політика
Дата публікації

Єфремов в суді не зміг відповісти на найважливіше питання про Росію

Єфремов в суді не зміг відповісти на найважливіше питання про Росію
Джерело:  ТСН

Під час засідання Печерського суду Києва, який розглядає запобіжний захід  колишньому лідеру Партії регіонів Олександру Єфремову, термін затримання якого закінчується 24 листопада, екс-регіонал відмовився називати Росію окупантом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
Відзначається, що засідання почалося об 11:00 з оголошення відводів стороною захисту Єфремова. Спочатку вони скаржилися на те, що їм не було повідомлено належним чином про проведення засідання і вимагали в зв'язку з цим відвести секретаря суду. Після відмови адвокати почали вимагати відводу прокурорів.
Єфремов продовжує стверджувати, що справу проти нього фальсифікують.
"Уже 2,5 роки в Луганській області не опитали тільки польових мишей. Доходить до того, що слідчі не знаходять людей, які давали проти мене свідчення, вони приходять до судів і кажуть: "ти хочеш щоб скоротили термін? Тоді підпиши ось проти Єфремова". У цій справі з'явилося 4 документа під копірку", - заявив екс-регіонал.
Єфремов також висловився і про День свободи і гідності, стверджуючи, що цей день для нього дуже важливий і, якби він був винен перед сім'ями Небесної сотні, то попросив би вибачення, але провини своєї не відчуває.
Російську агресію в Україні політик коментувати не хоче.
На питання журналіста, чи веде Росія війну проти України, Єфремов відповів: "Це питання задайте президенту - він підписав Мінські угоди".
На наступне питання, чи є Росія окупантом, агресором, політик сказав: "Я відповів на питання".
Нагадаємо, раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.
Крім того,  цивільний активіст Костянтин Ільченко в коментарі ONLINE.UA розповів, як Єфремов відбирав підприємства на Донбасі.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Олександр Єфремов розповів про будні в одиночній камері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?