Українська зірка засвітилася в кліпі пропутінського співака: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська зірка засвітилася в кліпі пропутінського співака: опубліковано відео

Українська зірка засвітилася в кліпі пропутінського співака: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра"українська співачка Віра Брежнєва знялася в кліпі на пісню "Понти" скандального російського репера Тіматі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал виконавця.
За сюжетом кліпу, Тіматі постає в образі таксиста кавказької національності. А Брежнєва виступила в ролі пасажирки таксі.

Читайте також: У мережі заговорили про поповнення в родині Брежнєвої
Реперу доводиться завойовувати серце дівчини протягом усього відео.
Тіматі з'явився в кліпі в спортивному костюмі, чорній шапці, гумових шльопанцях. Яскравий образ репера доповнили золоті грілзи.


До слова, Тіматі, якому заборонений в'їзд в Україну, в минулому році вирішив привітати президента РФ Володимира Путіна з днем ​​народження кліпом, що вихваляє главу РФ. Репер написав пісню, а потім зняв кліп на власні гроші.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Тіматі відмовили в проведенні концерту у Вільнюсі через те, що в його піснях "звучать пропагандистські висловлювання" і згадується ім'я президента РФ Володимира Путіна.
Після чого репер заявив, що ніхто не може йому вказувати, що співати, а що ні. Також артист додав, він все ж виступить в Литві, але на іншому майданчику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?