Трамп назвав "катастрофу для США" і поділився планами: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп назвав "катастрофу для США" і поділився планами: з'явилося відео

Трамп назвав "катастрофу для США" і поділився планами: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Обраний президент США  Дональд Трамп  оголосив про свої плани на перші 100 днів президентства.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AFP.


У своєму відеозверненні Трамп розповів про реформи, які майже повністю повторюють основні пункти його передвиборчої програми і стосуються торгових угод, енергетики, міграції, національної безпеки і державного управління.


За словами Трампа, в перший же день він планує повідомити про намір вийти з угоди про Транстихоокеанське партнерство, яка є, за словами Трампа, "потенційної катастрофою для США". "Замість цього ми будемо вести переговори про справедливі, двосторонні торговы угоди, які повернуть робочі місця і промисловість назад в Америку", - зазначив він.


Угоду про ТТП було підписано в лютому 2016 року 12 країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону (США, Канада, Австралія, Нова Зеландія, Сінгапур, Малайзія, Бруней, В'єтнам, Японія, Мексика, Чилі і Перу), її мета - зниження тарифних бар'єрів і регулювання внутрішніх правил в областях трудового права, екології, інтелектуальної власності.


Читайте також:  Путін буде ділити Європу, а Трампа США розжують і виплюнуть - російський соціолог


З приводу реформ в енергетиці Трамп заявив, що має намір скасувати обмеження на виробництво вуглеводнів, "в тому числі сланців і чистого вугілля, що створить багато мільйонів високооплачуваних робочих місць".


"Я буду просити Міністерство оборони і голову Об'єднаного комітету начальників штабів розробити комплексний план щодо захисту життєво важливої ​​інфраструктури Америки від кібератак, а також від будь-яких інших форм атак", - також додав Трамп.


Обраний президент США при цьому має намір доручити міністерству праці розслідувати всі порушення візових програм, які обмежують американських працівників.


Крім того Трамп планує "ввести для офіційних осіб після того, як вони залишають адміністрацію, 5-річну заборону на лобізм в США, і довічна заборона - на лобізм від імені іноземних урядів". Цю реформу Трамп назвав частиною плану "Drain the Swamp" (Осушити болото).



Як повідомляв ONLINE.UA,  журналісти назвали імена кандидатів на ключові посади в адміністрації і команді новообраного президента США республіканця Дональда Трампа, які висловлювалися проти агресії президента Росії Володимира Путіна в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?