Ресурсів мало: в Росії пояснили нову лінію поведінки Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Ресурсів мало: в Росії пояснили нову лінію поведінки Путіна

Ресурсів мало: в Росії пояснили нову лінію поведінки Путіна
Джерело:  online.ua

Арешт екс-міністра економічного розвитку РФ Олексія Улюкаєва й

інших топ-чиновників в РФ пов'язаний з тим, що президент Росії Володимир Путін вибрав тактику залякування свого оточення, вважає доктор історичних наук, професор і завідувач кафедрою зв'язків з громадськістю МГИМО Валерій Соловей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір радіостанції «Ехо Москви».


«Якщо подивитися на цю справу в більш широкому контексті - Улюкаєв федеральний міністр, одного заступника губернатора взяли, адже це все носить системний характер. Просто вперше вийшли на такий рівень», - сказав Соловей.


«Всім показують: хлопці, принишкніть. Ресурсів мало, треба тепер працювати по-іншому. Що зайве, віддасте нам. Працюйте. Але не виходьте за певні рамки. Причому говорять, що немає сенсу. Абсолютно вірно, якщо ви хочете налякати всіх, сенсу в ваших діях ніякого логічного не повинно спостерігатися. Тому що якщо ви знаєте сенс, мені треба боятися того-то, а якщо ви не розумієте, в чому сенс - боятися будуть всі», - вважає російський історик.


«Це дуже з точки зору тих, хто цим займається, продумана тактика. Дуже правильна. Залякати всіх, у кого є ресурси, хто може приймати якісь рішення, на щось впливати. Вони всі залякані вже», - додав Соловей.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Путін дозволив провести затримання, після чого підписав указ про звільнення міністра економічного розвитку РФ Олексій Улюкаєва у зв'язку з необхідністю зобразити боротьбу з корупцією перед президентськими виборами, вважає російський опозиційний політик Леонід Волков

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?