Напад на будівлю "Інтера": в поліції розповіли подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Напад на будівлю "Інтера": в поліції розповіли подробиці

Напад на будівлю "Інтера": в поліції розповіли подробиці

У поліції розповіли деталі нічного інциденту біля будівлі телеканалу "Інтер" в Києві, де невідомі кидали коктейлі Молотова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції в Києві.
"Близько опівночі до чергової частини Шевченківського УП надійшло кілька повідомлень про те, що на прилеглу територію до адміністративної будівлі телеканалу на вул. Дмитрівській невідомі кинули пляшки із запальною сумішшю. По прибуттю на місце події співробітники поліції опитали охоронця, який розповів: почувши кілька звуків, схожих на вибухи, побачив на екранах камер відеоспостереження, як кілька чоловіків біжать в напрямку адмінбудівлі, і полум'я. Разом з колегами він вибіг на вулицю зі своїми вогнегасниками, погасив загоряння і викликав поліцію", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: П еремогли салон краси, переможемо і Путіна: в мережі жорстко висміяли погром в Києві
В результаті події ніхто не постраждав.
"При огляді місця правоохоронці виявили та вилучили залишки скляних пляшок і ще одну нерозбиту пляшку з речовиною, яка була закупорена ганчіркою. Вилучене направили на експертні дослідження", - уточнили в поліції.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на термін від трьох до десяти років.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше "Інтер" потрапив в скандал з сепаратизмом: у мережі опублікували листування співробітниці так званого "Міністерства державної безпеки ДНР" Тетяни Єгорової з російським журналістом Леонідом Муравйовим і з колишнім шеф-редактором телеканалу "Інтер" Марією Столяровою.
У вересні канал намагалися підпалити невідомі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?