В Україні заборонили ще 7 російських серіалів: з'явився список
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні заборонили ще 7 російських серіалів: з'явився список

В Україні заборонили ще 7 російських серіалів: з'явився список

Державне агентство України з питань кіно скасувало державну реєстрацію та анулювало прокатні свідоцтва семи російських телесеріалів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Держкіно України.
Відзначається, що у відповідь на інформацію ряду громадських організацій Держкіно України заборонило до показу в Україні телесеріали "Другий шанс", "Життя розсудить", "Зламані долі", "Мезальянс", "Чужі діти", "Шукаю чоловіка" і "Я подарую тобі любов".

Читайте також: Для російських серіалів в Україні знайшли несподівану заміну
Скасування державної реєстрації та анулювання державних посвідчень відбулося на підставі ст.15 закону України "Про кінематографію" (подання суб'єктом кінематографії недостовірних відомостей у документах).
"Зазначені телесеріали були проведені і / або вперше оприлюднені (продемонстровані) після 1 січня 2014 року. Відповідно до ст.15-1 закону "Про кінематографію", Держкіно заборонило трансляцію фільмів, вироблених фізичними і юридичними особами держави-агресора, які не містять популяризацію або пропаганду органів держави-агресора і їх окремих дій, але зроблені і / або вперше оприлюднені після 1 січня 2014 року", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA, 24 жовтня Державне агентство з питань кіно України заборонило демонстрацію ще 12 російських фільмів і серіалів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?