Бійці Яроша показали, як живуть і тренуються стріляти: опубліковані фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Бійці Яроша показали, як живуть і тренуються стріляти: опубліковані фото

Бійці Яроша показали, як живуть і тренуються стріляти: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Бійці Української добровольчої армії, заснованої народним депутатом Дмитром Ярошем, показали свої тренування, стрільби та умови проживання на базі П'ятого окремого батальйону.
Про це йдеться в репортажі ONLINE.UA.
Командує підрозділом комбат з позивним Чорний, і саме з цієї бази, розташованої в Дніпропетровській області, влітку 2014 відправилися на фронт перші добровольці.
Сам Дмитро Ярош, розповідаючи про майбутнє центру, каже про нього з гордістю: все, що зроблено в Великий Михайлівці, робилося за допомогою волонтерорв, малого і середнього бізнесу і частково - місцевої влади.
Читайте також: Ярош яскраво відповів бойовику Гиркин на слова про повагу: опубліковано відео
За словами бійців, місцеві жителі спочатку боялися нових сусідів: ходило багато чуток і страшилок про "страшних правосеків", але пізніше страшні чутки зникли, особливо після того, як на території бази з'явилася робота для жителів навколишніх сіл.
Головні будівлі бази батальйону - приміщення колишнього літнього табору, які були капітально відремонтовані.
Як планують у УДА, центр готуватиме молодших командирів проводити бойове злагодження і підвищувати підготовку особового складу.

Читайте також: Сепара тисти на знак подяки вирішили попрацювати на бійців Яроша: фото і цікава історія
Тут, фактично, буде функціонувати своєрідний аналог "школи сержантів", вивчатимуть ведення партизанської війни і тактику ведення бою, стрілецьку та інженерно-саперну справу, військову картографію, штурмовий альпінізм, першу медичну допомогу і багато іншого.
Більше читайте на ONLINE.UA - Бійці Яроша показали, як живуть і готуються воювати: фото і репортаж з бази.




























Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?