На екс-дружину Джонні Деппа подали в суд через відмову роздягнутися
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На екс-дружину Джонні Деппа подали в суд через відмову роздягнутися

На екс-дружину Джонні Деппа подали в суд через відмову роздягнутися
Джерело:  Variety

Колишня дружина голлівудської зірки Джонні Деппа  актриса Ембер Херд  отримала повістку до суду від продюсерів фільму "Лондонські поля", в якому вона виконує одну з головних ролей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.
Продюсери картини звинувачують актрису в порушенні умов контракту, вказуючи, що невиконання зобов'язань перед кінокомпанією призвело до того, що фільм так і не вийшов в широкий прокат.
Причиною судового позову стала відмова Ембер зніматися в постільних сценах і взагалі з'являтися в кадрі голою. Як стверджують автори позову, продюсери фільму Кріс Хенлі і Джордан Гертнер, Херд читала сценарій і прекрасно усвідомлювала, що в фільмі є відверті сцени. Більш того, актриса поставила свій підпис.
"Ембер Херд розуміла суть свого характеру і особливості сценарію, в якому були прописані непристойні і провокаційні оголені сцени", - йдеться в позовній заяві.

Читайте також: На відомого коміка подали в суд за "вбивство"
Відзначається, що якщо рішення суду буде не на користь Ембер, то їй доведеться виплатити творцям "Лондонських полів" 10 мільйонів доларів.
Фільм "Лондонські поля" - екранізація однойменного роману англійського письменника Мартіна Еміса, опублікованого в 1989 році. Картина була показана на кінофестивалі в Торонто і отримала негативні відгуки критиків. Вихід в прокат кінострічки був скасований. Режисер фільму звинуватив продюсерів у шахрайстві.
Нагадаємо,  Херд подала на розлучення з Деппом  23 травня. В якості причини були вказані непереборні протиріччя.
А в серпні  актори завершили свій скандальний шлюборозлучний процес.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  голлівудський актор і учасник рок-групи The Hollywood Vampires Джонні Депп виступив зі своєю групою в Міннесоті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?