Скасування рейсів з "Борисполя" через німців: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Скасування рейсів з "Борисполя" через німців: з'явилися нові подробиці

Скасування рейсів з "Борисполя" через німців: з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

У київському міжнародному аеропорту «Бориспіль» знали про страйк пілотів авіакомпанії Lufthansa заздалегідь і вважають, що він триватиме не довше одного дня, заявив виконуючий обов'язки гендиректора аеропорту Євген Дихне.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».
За словами Дихне, Lufthansa буде намагатися якомога швидше домовитися зі своїм персоналом, адже зазнає збитків через страйк.
У міжнародному аеропорту «Бориспіль» 23 листопада скасували по два рейси в напрямку німецьких міст Мюнхен і Франкфурт.
"Ми про цю акцію знали заздалегідь. Думаю, що всі наші пасажири були сповіщені про те, що на сьогодні скасовані рейси авіакомпанії Lufthansa. Два рейси на напрямку Мюнхена і два - в напрямку Франкфурта. Оскільки це вже традиційно для авіакомпанії Lufthansa в кінці року з'ясовувати стосунки між адміністрацією і персоналом з точки зору своєї колективної угоди, нас нічого не дивує», - сказав Дихне.
«Ми думаємо, що ця акція триватиме не більше одного дня", - додав він.
22 листопада пілоти Lufthansa заявили, що проведуть страйк 23 листопада. Рішення про його проведення було прийнято після того, як профспілкам та керівництву авіакомпанії в черговий раз не вдалося домовитися про підвищення зарплати. Профспілка наполягає на підвищенні зарплати 5400 пілотам Lufthansa в середньому на 3,7% на рік до 2017 року включно. При цьому керівництво авіакомпанії готове підвищити зарплату на 2,5% до 2018 року.
Це вже 14-й страйк пілотів авіакомпанії Lufthansa і її дочірньої компанії Germanwings з моменту, коли почалися переговори про підвищення зарплати.
Як повідомляв ONLINE.UA, німецька профспілка бортпровідників (UFO) 23 листопада 2015 року також ще проводила страйк на рейсах авіакомпанії Lufthansa.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?