Названо сили, які не хочуть пускати Трампа на пост президента
Категорія
Світ
Дата публікації

Названо сили, які не хочуть пускати Трампа на пост президента

Названо сили, які не хочуть пускати Трампа на пост президента
Джерело:  online.ua

Великий американський бізнес може не допустити остаточного затвердження Дональда Трампа на посаді президента США.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив ізраїльський політолог і рабин Авраам Шмулевич.
Відповідаючи на питання, хто може стояти за системними виступами проти Трампа і діями, спрямованими на те, щоб, користуючись лазівками в американському законодавстві, не допустити його інавгурації, Шмулевич сказав: «Провідний американський бізнес».
«Трамп оголосив війну Apple. Була історія, коли ФБР вимагало у компаній доступ до телефонів деяких ісламських терористів. Він обіцяв, що в разі перемоги змусить перевести заводи компанії в США. Трамп також виступив проти Amazon.com, пообіцяв розглянути їх діяльність відповідно до антимонопольного законодавства. Він обіцяв позбавити Tesla Motors (виробник електромобілів) податкових пільг, утруднити роботу неамериканських програмістів, що буде ударом по хай-теку США», - продовжив ізраїльський політолог.
«Його заклик покінчити з нелегальною міграцією підірве сільське господарство на півдні США. Тут він також вступив в конфлікт з Римо-католицькою церквою, мігранти - це переважно її паства. Не знаю, яка там ступінь участі Ватикану, але католицька церква на півдні США точно пов'язана з усім цим процесом», - вважає Шмулевич.

Читайте також: Трамп може не стати президентом США: з'явився сенсаційний прогноз
«Сьогодні найбільший бізнес - це вже хай-тек, а не нафтова галузь. І діяти вони можуть в жорстких традиціях американського бізнесу попереднього технологічного укладу - нафтовиків і сталеварів. Ясно, що можливість того, що так жорстко "прокатять" Трампа, мінімальна, але вона не нульова», - додав ізраїльський політолог.
Більше читайте в інтерв'ю Авраама Шмулевича на ONLINE.UA: Трамп поки не став президентом, з ним ще не все вирішено - ізраїльський політолог

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?