Це дно: у Путіна прокоментували гучну заяву Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Це дно: у Путіна прокоментували гучну заяву Трампа

Це дно: у Путіна прокоментували гучну заяву Трампа

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков, коментуючи недавню заяву новообраного президента США Дональда Трампа про складнощі в стосунках з Росією, заявив, що ці самі відносини вже досягли дна, проте привітав пропозицію американця налагодити їх.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
"Зараз рівень наших двосторонніх відносин залишає бажати кращого. Навряд чи можна щось зіпсувати в цих відносинах, вони знаходяться зовсім на дні. Але, безумовно, ми розраховуємо на те, що діалог буде відновлено і почнеться не простий і ясно, що не швидкий процес виведення відносин в конструктивне русло", - сказав Пєсков.
"Що стосується слова "перезавантаження" відносин, напевно, дійсно тут з обраним президентом можна погодитися - слово дійсно себе скомпрометувало", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, 14 листопада президент Росії Володимир Путін переговорив по телефону з переможцем президентських виборів в США Дональдом Трампом і обговорив розвиток російсько-американських відносин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?