ТОП-9 рослин, які очистять ваш організм від токсинів
Категорія
Здоров'я
Дата публікації

ТОП-9 рослин, які очистять ваш організм від токсинів

ТОП-9 рослин, які очистять ваш організм від токсинів
Джерело:  dailyhealthgen.com

Якщо ви хочете бути здоровими, треба подбати про очищення організму від токсинів. Для цього не потрібні дорогі ліки.

ONLINE.UA з посиланням на Dailyhealthgen.com пропонує список продуктів, які допоможуть вам позбавитися від токсинів.

КУЛЬБАБА

Чай з кореня кульбаби стимулює печінку і вимиває токсини з крові. Кульбаба багата антиоксидантами і фітонутрієнтами, якы чистять печінку, кишечник і кров.

ЗЕЛЕНІ ОВОЧІ

Зелені овочі, такі як капуста, брокколі і шпинат містять велику кількість антиоксидантів і при цьому добре стимулюють перистальтику. Чим менше відходів затримується у вашому кишечнику, тим менше токсинів потрапляє вам в кров.

ЧАСНИК

Часник багатий сіркою і містить важливий мінерал - германій, який допомагає зв'язувати токсини в організмі. Крім цього, протибактеріальний ефект часнику вберігає вашу травну систему від частини бактерій і навіть вірусів.

МОРКВА

Морква багата вітамінами А, С, В6 і глутаніоном. Весь цей комплекс сприяє природному очищенню печінки. Випивайте вранці натщесерце склянку морквяного соку з ложечкою оливкової або лляної олії (каротиноїди засвоюються в присутності жирів).

ЛЛЯНЕ НАСІННЯ

Багате омега-3 жирними кислотами і клітковиною, допомагає знизити рівень цукру в крові і сприяє поліпшенню перистальтики. Чому це добре, ми вище вже сказали.

АВОКАДО

Авокадо - ідеально збалансований за змістом жирів і вітамінів фрукт. Авокадо допомагає знизити кров'яний тиск і знижує рівень холестерину в крові.

ПЕТРУШКА

Завдяки природному сечогінному ефекту, петрушка допомагає активізувати роботу нирок і вивести токсини з організму з сечею.

КУРКУМА

Традиційна спеція для очищення печінки, що вживається в аюрведичній медицині. Вона м'яко стимулює роботу печінки.

ЛЮЦЕРНА

Незаслужено віднесена до кормової трави, люцерна прекрасна в салатах. Крім своєрідного смаку, вона знижує рівень холестерину і регулює рівень рН крові. Крім того, це природний сечогінний засіб.

Раніше ми публікували  ТОП-8 продуктів, які збережуть молодість шкіри і волосся.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?