Ще не президент: з'явилася інформація про нову загрозу для Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Ще не президент: з'явилася інформація про нову загрозу для Трампа

Ще не президент: з'явилася інформація про нову загрозу для Трампа

Новообраний президент США Дональд Трамп

може так і не зайняти свій пост, оскільки активісти закликають владу країни перерахувати голоси на виборах в ключових штатах через можливе втручання хакерів в систему.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

"Дзеркало тижня"

, яке цитує The Guardian.


Група аналітиків готується надати докладний звіт в конгрес і федеральні органи влади на початку наступного тижня. У цьому документі вказуються результати в штатах Мічиган, Пенсільванія і Вісконсін. Експерти стверджують, що там може бути нечисто з точки зору прозорості виборів.


"Я зацікавлена ​​в перевірці голосування", - сказала Барбара Сімонс, радник комісії зі сприяння виборам США і експерт з електронного голосування.


Друга група аналітиків на чолі із засновником Національного інституту виборчого права Джоном Боніфазом і професором Олексієм Хальдерманом також виступає за перерахунок голосів.


Видання зазначає, що сумніви в чесності виборів були викликані несподіваною поразкою Клінтон і після того, як розвідка США опублікувала звіти про вторгнення російських хакерів в регіональні виборчі комп'ютерні системи і про

злом поштових сервісів посадових осіб Демократичної партії

перед виборами.


Клінтон мінімально програла в Пенсільванії і Вісконсині. У Мічигані досі не оголошені остаточні результати голосування. Але є шанс, що там вона також лідирує.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ізраїльський політолог і рабин

Авраам Шмулевич в інтерв'ю ONLINE.UA сказав, що президентом США замість Дональда Трампа може стати і Хілларі Клінтон, якщо виборники порушать волевиявлення жителів своїх штатів і віддадуть свій голос за того кандидата, який їм більше до душі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?