На прес-конференції Тимошенко спалахнув скандал з бійкою: з'явилися відео
Категорія
Події
Дата публікації

На прес-конференції Тимошенко спалахнув скандал з бійкою: з'явилися відео

На прес-конференції Тимошенко спалахнув скандал з бійкою: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

Під час прес-конференції лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко сталася бійка: охорона політика силою вивела із залу журналіста інформаційного агентства "Актуальна правда" Сергія Медяника, який поводився агресивно.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео.
Журналіст запитав Тимошенко про її декларації і про відносини з кумом президента РФ Володимира Путіна, лідером "Українського вибору" Віктором Медведчуком. При собі чоловік мав пакет з цукром і перловою крупою, яку хотів кинути в лідера "Батьківщини". Поки Тимошенко відповідала на поставлене запитання, охоронці виштовхали Медяника за двері і утримували їх закритими, не випускаючи інших журналістів і операторів.
"Депутати! Подивіться, що робиться!", - кричав Медяник, поки кілька чоловіків виштовхували його з залу.

Читайте також: Порошенко проти Тимошенко: соціологи крупно посперечалися щодо рейтингів
Після розблокування охоронцями дверей журналіст викликав слідчо-оперативну групу за фактом нападу. За його словами, в результаті бійки було пошкоджено камеру. Медяник зазначив, що є власником і керівником "Актуальної правди".






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше лідер Радикальної партії України Олег Ляшко жорстко проїхався по лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко і закликав президента Петра Порошенка позбавити її українського громадянства за нібито підривну діяльність в інтересах Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?