Знаменитий музикант розкрив сумний секрет, як заробити музикою в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий музикант розкрив сумний секрет, як заробити музикою в Україні

Знаменитий музикант розкрив сумний секрет, як заробити музикою в Україні
Джерело:  online.ua

Знаменитий український музикант, лідер групи @Traktor і колишній бас-гітарист ВВ Олександр Піпа заявив, що в Україні можна заробити музикою, якщо орієнтуватися на смаки широкої аудиторії.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Про секрети популярної пісні. Один наш друг почув "Борщ" (група, створена Піпою та Юрієм Здоренком - ред.) і попросив нас з Юрою допомогти записати свої пісні, такі класні, мелодійні, баладні. Ми пішли на студію і зробили справжні хітові аранжування. Я б для своєї музики такого ніколи не зробив, тому що це попса - але чувак хотів саме такі поп-рокові аранжування, і ми зробили їх ну просто ідеально. Отже, якщо у тебе є професійний досвід, стає зрозумілим, як зробити хітовий проект", - говорить музикант.

Читайте також: Укра їнський музикант зробив гучну заяву про культову групу: з'явилося відео
За його словами, щоб бути популярним музичним проектом в Україні, потрібно грати музику, яку не хочеш.
"Є тільки один нюанс: у такому випадку треба грати те, що ти не хочеш, і не грати те, що ти хочеш. Все. А в моєму випадку - я вже в такій ситуації був останні п'ять років в ВВ. Так навіщо мені було кидати ВВ - тим більше, я був там на задньому плані і особливо не зганьбився, і робити те ж саме - але зі мною на передньому плані?", - вважає Піпа.
"Тим більше, є такий нюанс: чим бідніша країна, тим менше ринок для поп-музиканта. Наш ринок - це не ринок Німеччини, Франції, не кажучи про англосаксонський світ. Отже, щоб заробити в Україні, треба охоплювати всю можливу аудиторію, тобто піддакувати її музичним смакам. І такий приклад у нас є - це Вєрка Сердючка. В принципі, хто завгодно може робити таку музику, як Вєрка Сердючка, і це гарантований успіх. Але просто не хочеться".
Більше читайте в інтерв'ю Олександра Піпи на ONLINE.UA: Щоб заробляти в Україні, потрібно бути як Сердючка, а не хочеться - Олександр Піпа

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?