Путін звинуватив Україну в віроломстві: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін звинуватив Україну в віроломстві: опубліковано відео

Путін звинуватив Україну в віроломстві: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін назвав віроломством операцію Служби безпеки України щодо затримання двох дезертирів на кордоні з окупованим Кримом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.
«Їх заманили на метри від кордону і забрали, це віроломство, схоже на відключення світла в Криму взимку. Ми завжди з великою повагою ставилися до українських військових, саме тому їх взяли в армію РФ», - заявив Путін.
Читайте також: СБУ показала, як затримувала двох кримських дезертирів: з'явилося відео
За словами Путіна, якщо Україна хоче таким чином завоювати симпатії кримчан, то це "негідні засоби".


У мережі прокоментували випад Путіна на адресу України.





Нагадаємо, Росія заявляла, що двох російських військовослужбовців в Криму викрала СБУ і вивезла в Миколаївську область. Пізніше з'ясувалося, що вони самі перейшли на українську територію.
За інформацією СБУ, затримані Олександр Баранов та Максим Одинцов до окупації Криму служили у Військово-Морських Силах України. Після анексії зрадили присягу і перейшли служити в армію РФ.
Як повідомляв ONLINE.UA, глава СБУ Василь Грицак заявив, що заарештовані кримські дезертири Максим Одинцов і Олександр Баранов потрапили на підконтрольну Україні територію, щоб купити українські документи для отримання офіцерських звань в російській армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?