У Миколаєві спробували пропагувати "російську весну": опубліковані відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві спробували пропагувати "російську весну": опубліковані відео

У Миколаєві спробували пропагувати "російську весну": опубліковані відео
Джерело:  Четверта влада

У Миколаєві студентам університету імені Сухомлинського спробували показати фільм про події «російської весни» на Донбасі, в якому була показана "точка зору" сепаратистів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  «Четвертую власть».

У фільмі "Ті, що прийшли до влади" рясно демонструвалися проросійські мітинги, а також моменти похорону місцевих жителів, де звучали звинувачення на адресу "українських снайперів".
Це обурило студентів, вони порахували фільм "сепарским" і стали масово йти.


Чит айте також: Соцмережі насмішили талони на паспорт в ДНР: опубліковано фото


Організатор показу, місцева активістка Олена Кабашна спробувала зупинити йшли, а у відповідь студенти заявили, що у фільмі багато пропаганди Росії і бойовиків.



Крім того, потім Кабашна зазначила, що деякі студенти ще й написали заяви в СБУ.


Читайте також: Бойовики ДНР знайшли новий спосіб "порадувати" мирних жителів: опубліковано фото

За словами журналіста Дениса Казанського, ця новина «вселяє оптимізм».



«Совок поступово вмирає навіть у тих містах, які довгий час вважалися його цитаделлю. Колись це повинно було статися, і ось, нарешті, ми дочекалися цього моменту. Залишається тільки побажати хлопцям, щоб вони не лінувалися ходити на вибори і точно так само виявляли там свою громадянську позицію. Нам дуже не вистачає таких адекватних виборців», - зазначив він у Facebook.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у соцмережах повідомили про великі підрозділи чеченців-кадирівців, які спрямовані у окуповані райони Донбасу для виконання поліцейських функцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?