"Безвіз" настав, черги стоять: мережа вибухнула жартами над обіцянкою Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

"Безвіз" настав, черги стоять: мережа вибухнула жартами над обіцянкою Порошенка

"Безвіз" настав, черги стоять: мережа вибухнула жартами над обіцянкою Порошенка
Джерело:  online.ua

У четвер, 24 листопада, українці згадали  обіцянку президента Петра Порошенка, що цього числа документи про надання Україні безвізового режиму будуть підписані й ратифіковані Європарламентом, і це викликало жарти в мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Нагадаємо, місяць тому, 23 жовтня, глава держави заявив:
"Я впевнений в тому, що документи про надання Україні безвізового режиму повністю будуть підписані і ратифіковані Європарламентом, немає ніякого сумніву. Можу навіть сказати, до якої дати - до 24 листопада. Чому - тому що 24 листопада відбудеться саміт Україна-ЄС, і ми домовилися, що на цей саміт документи будуть готові", - сказав Порошенко.

Читайте також: Стало відомо, скільки українців хочуть безвіза з ЄС
24 листопада настало і користувачі мережі іронізують. Так, журналіст Михайло Ганницький пожартував, що до кордону вже шикується черга.
"Страшні затори у напрямку до державного кордону. Люди їдуть на великах і кіньми, багато хто йде пішки. Заградбати нацгвардії марно намагаються стримати потік транспорту і пішоходів з тваринами в районі Гостомеля. Безвіз настав, як ви і хотіли. Не скаржтеся тепер", - написав він у Facebook.
Відомий блогер Антон Ходза також пише про великі черги, тільки в Брюсселі.
"Кум скинув фотку з Брюсселя. Черга з тих, хто хоче дати Україні безвізовий режим".




"Шампанське розлито, залишилося п'ять хвилин # безвіз", - в очікуванні введення безвізового режиму написав блогер Артем Іщенко.
Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Петро Порошенко заявив, що безвізовий режим з Європейським Союзом для громадян України буде наданий найближчим часом, після того, як будуть узгоджені всі внутрішні процедури Євросоюзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?