Спецслужби Путіна в Криму зловили "українського шпигуна": мережа кипить
Категорія
Події
Дата публікації

Спецслужби Путіна в Криму зловили "українського шпигуна": мережа кипить

Спецслужби Путіна в Криму зловили "українського шпигуна": мережа кипить
Джерело:  РІА Новини

Федеральна служба Росії заявила про затримання в місті Севастополь в окупованому Криму колишнього штабного офіцера Чорноморського флоту РФ, який нібито шпигував на користь України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
У ФСБ заявили, що капітан другого рангу запасу Леонід Пархоменко за завданням Головного управління розвідки Міноборони України збирав відомості про діяльність Чорноморського флоту, що становлять державну таємницю.

Читайте також: У Міноборони посміялися над "кримським серіалом" спецслужб Путіна: з'явилося відео
Російське відомство порушило кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 275 КК РФ ( «Державна зрада»). Затримання було проведене 22 листопада, проте відомо про це стало тільки зараз. Пархоменко загрожує до 20 років позбавлення волі.
Користувачі мережі висміяли нове затримання в окупованому Криму чергового "українського шпигуна".







Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін назвав віроломством операцію Служби безпеки Україні по затриманню двох дезертирів на кордоні з окупованим Кримом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?