З'явилося відео із затриманим "українським шпигуном" в Криму
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося відео із затриманим "українським шпигуном" в Криму

З'явилося відео із затриманим "українським шпигуном" в Криму
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео затримання в Криму співробітниками ФСБ Росії нібито українського "шпигуна".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.
На відео немолодого чоловіка в наручниках виводять з машини і ведуть під руки двоє юнаків у балаклавах і з нашивками "ФСБ" на рукавах. Далі вони заходять в якесь приміщення і ведуть затриманого по коридору, заводять в якусь кімнату і саджають на стілець. Руки як і раніше залишаються закутими в наручники за спиною.
Нагадаємо, в ФСБ заявили, що капітан другого рангу запасу Леонід Пархоменко за завданням Головного управління розвідки Міноборони України нібито збирав відомості про діяльність Чорноморського флоту, що становлять державну таємницю.
Відкрито кримінальне провадження.
Відповідно до російського законодавства, чоловікові "світить" до 20 років тюремного ув'язнення.


Як повідомляв ONLINE.UA, 10 серпня в ФСБ заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Тоді були затримані троє чоловіків: Євген Панов, Андрій Захтей і Олексій Сандул.
Пізніше в справі з'явився четвертий фігурант, харків'янин Володимир Присич.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?