На Кавказі загинули спецназівці Путіна: стали відомі деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

На Кавказі загинули спецназівці Путіна: стали відомі деталі

На Кавказі загинули спецназівці Путіна: стали відомі деталі

У місті Назрань, в Інгушетії, під час проведення спецоперації загинули двоє співробітників спецназу Федеральної служби безпеки Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
Джерело видання в правоохоронних органах розповіло, що один зі спецназівців помер від отриманих поранень на місці, другий - в лікарні.
Відзначається, що під час операції були ліквідовані двоє підозрюваних в участі в незаконних збройних формуваннях, що зробили правоохоронцям збройний опір. Це, ймовірно, батько і син Ілієви.
«За наявними даними, вони були членами банди, що здійснювала злочини терористичної спрямованості на території Північного Кавказу», - йдеться в повідомленні Національного антитерористичного комітету РФ.
Співрозмовник видання уточнив, що оперативні групи продовжують роботу на місці зіткнення, проте активна фаза спецоперації завершена. Режим контртерористичної операції був впроваджений на кількох вулицях Назрані о 06:30 (07:30 за київським часом) 24 листопада.
Як повідомляв ONLINE.UA, в жовтні на Кавказі, в Кабардино-Балкарії, спеціальні поліцейські підрозділи провели спецоперацію з ліквідації групи бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?