Військові Путіна заявляють, що врятували українських моряків
Категорія
Події
Дата публікації

Військові Путіна заявляють, що врятували українських моряків

Військові Путіна заявляють, що врятували українських моряків
Джерело:  ТАРС

Міністерство оборони Росії заявило, що великий протичовновий корабель Північного флоту РФ "Віце-адмірал Кулаков" 21 листопада допоміг в Середземному морі українському риболовецькому судну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Віце-адмірал Кулаков" отримав сигнал лиха від українського риболовецького судна "097", на борту якого було семеро людей (всі громадяни України), з них двоє постраждалих", - заявили в російському оборонному відомстві.

Читайте також: За хід шокував візит військового корабля Путіна в країну НАТО
У Міноборони РФ додали, що сигнал тривоги надійшов о 07:20 за київським часом, і о 8:48 "Віце-адмірал Кулаков" вже підійшов до судна. Проведення рятувальної операції ускладнилося 4-бальним штормом, грозою і шквалистим вітром.
Також інформується, що наразі російські військові приймають рішення про доцільність евакуації екіпажу риболовецького судна, а також про можливості відновлення ходу корабля. Українське судно дрейфує дві доби після втрати ходу.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше під час тренувального польоту з єдиного російського авіаносця "Адмірал Кузнєцов" винищувач МіГ-29 зазнав аварії в зв'язку з відмовою обох двигунів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?