Захоплені люди: в Міноборони іронізують над "затриманням шпигуна" в Криму
Категорія
Події
Дата публікації

Захоплені люди: в Міноборони іронізують над "затриманням шпигуна" в Криму

Захоплені люди: в Міноборони іронізують над "затриманням шпигуна" в Криму

Федеральна служба безпеки Росії, яка заявила про затримання "українських шпигунів" в Криму

, "захопилася" використанням в пропагандистських цілях бази особистих справ колишніх військових, які служили на півострові.


Про це заявив речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

Українську правду

".


"Інформація про затримання нібито українського шпигуна є продовженням російського серіалу ФСБ, який, на жаль, за нашими прогнозами, триватиме, - підкреслив Лисенко. - Як ми і говорили раніше, російська спецслужба, щоб полегшити собі роботу, продовжує використовувати базу даних з особистими справами колишніх військовослужбовців, які проходили службу в лавах Збройних сил України або Чорноморського флоту РФ".



Читайте також

:

З'явилося відео із затриманим "українським шпигуном" в Криму


Він пояснив, що люди з цієї бази даних на сьогоднішній день в запасі, живуть цивільним життям і не мають відношення до військової служби.


"ФСБ просто захопилася цією темою. Оскільки дуже легко піднімати ці справи і призначати все нових і нових диверсантів. Вони можуть звинуватити будь-кого, хто мав відношення до військової служби, - зазначив спікер Міноборони України і підкреслив, що акцент при цьому робиться на військових Головного управління розвідки українського оборонного відомства. - насправді це черговий фейк".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

ФСБ Росії затримала в Севастополі колишнього штабного офіцера Чорноморського флоту РФ, який нібито за завданням ГРУ Міноборони України збирав відомості про діяльність Чорноморського флоту

, що становлять державну таємницю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?