Порошенко вже почав переговори на саміті Україна-ЄС: з'явилося фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко вже почав переговори на саміті Україна-ЄС: з'явилося фото

Порошенко вже почав переговори на саміті Україна-ЄС: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко прибув до Брюсселя на саміт Україна-ЄС і вже почав переговори з президентами Єврокомісії, Європарламенту та Європейської ради.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter прес-секретаря Порошенка Святослава Цеголка.
"Президент України проводить переговори з президентами", - написав він і оприлюднив фото.
На знімку - Порошенко в компанії президентів Європейської ради Дональда Туска, Єврокомісії Жана-Клода Юнкера, Європарламенту Мартіна Шульца.
Після зустрічі четвірки відбудуться переговори у розширеному складі в форматі робочого ланчу. У них з української сторони візьмуть участь віце-прем'єр Іванна Климпуш-Цинцадзе, глава МЗС Павло Клімкін, міністр інфраструктури Володимир Омелян, міністр енергетики Ігор Насалик, а також Костянтин Єлісєєв, Ірина Геращенко, Наталія Микольська, Борис Ложкін, Андрій Коболєв.




Як повідомляв ONLINE.UA, на саміті обговорюватимуться питання надання допомоги нашій країні: Україна може отримати від Євросоюзу близько 120 мільйонів євро, з них - 15 мільйонів на боротьбу з корупцією і 104 мільйони - на продовження реформ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?