Стало відомо про новий проросійський вчинок Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про новий проросійський вчинок Трампа

Стало відомо про новий проросійський вчинок Трампа
Джерело:  Reuters

Старший син обраного президента США Дональд Трамп-молодший, якого називають потенційним посланником республіканця, провів зустріч з прибічниками російської політики в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані The Wall Street Journal.
Американське видання, посилаючись на свої джерела, пише, що зустріч відбулася в Парижі 11 жовтня в залі готелю "Рітц". Там зібралися близько 30 політиків і бізнесменів, включаючи лідера сирійської опозиції Ранду Касис, яка підтримує політику Кремля.
Читайте також: Трамп і Росія: в США зробили важливу заяву
Група, яку представляє Касис, виступає за те, щоб Башар Асад і далі залишався президентом Сирії. У розмові з Дональдом Трампом-молодшим вона заявила про необхідність співпраці з Росією у вирішенні сирійського питання.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Дональд Трамп виступив проти використання терміну "перезавантаження" в контексті майбутніх відносин США і Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?