Радісний Порошенко в Брюсселі: з'явилися нові фото з саміту Україна-ЄС
Категорія
Політика
Дата публікації

Радісний Порошенко в Брюсселі: з'явилися нові фото з саміту Україна-ЄС

Радісний Порошенко в Брюсселі: з'явилися нові фото з саміту Україна-ЄС
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися нові фото з саміту Україна-ЄС в Брюсселі, де бере участь президент України Петро Порошенко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря Порошенко Святослава Цеголка.
"18-й саміт Україна-ЄС: після розмови чотирьох президентів віч-на-віч почалися переговори в розширеному форматі. У порядку денному саміту - обговорення процесу реформ в Україні, секторального співробітництва в різних сферах, зокрема, в галузі юстиції, свободи та безпеки", - написав він.
"Серед питань порядку денного також процес лібералізації візового режиму між Україною і Європейським Союзом", - додав Цеголко.
Крім цього, учасники саміту на вищому рівні обговорять питання торгового співробітництва, в тому числі тимчасове застосування поглибленої і всеосяжної зони вільної торгівлі і секторальне співробітництво в сферах енергетики і транспорту, зазначив прес-секретар Порошенка.
"На порядку денному також питання продовження санкцій проти Росії через невиконання нею Мінських домовленостей", - резюмував він.



Як повідомляв ONLINE.UA, президент Європарламенту Мартін Шульц заявив, що механізм зупинення безвізових режимів, який гальмує скасування віз для громадян України, не можуть узгодити через позицію Франції, Бельгії, Італії та Німеччини.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?