Ватажок ДНР зробив гучне зізнання на могилі Мотороли: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР зробив гучне зізнання на могилі Мотороли: з'явилося відео

Ватажок ДНР зробив гучне зізнання на могилі Мотороли: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко заявив про те, що безпосередні виконавці убивства бойовика Арсенія Павлова-Мотороли до сих пір не спіймані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі «Щоденник скептика».
Відзначимо, раніше бойовики ДНР заявляли про те, що затримали ліквідаторів Мотороли, серед яких був хлопець 1997 року народження.
На 40 день після ліквідації Мотороли Захарченко був у супроводі ватажка банди Сомалі Михайла Толстих на прізвисько «Гіві».
«Ми встановили тих людей, які віддавали накази, у нас є імена-прізвища, ми встановлюємо вже виконавців. Ми знайдемо тих, хто це зробив (убив Моторолу - Ред.)», - сказав Захарченко.
Читайте також: Бо йовики ДНР виклали нове відео з "вбивцями Мотороли"
«Принаймні, ми знайшли вже тих, хто віддавав наказ. Це найголовніше. Ще раз повторю тим людям, які це зробили: ходіть і озирайтеся», - додав бойовик.
«Даремно малоліток пов'язали, Захар каже, що виконавців поломки Телефону ще не встановили. А Гіві мовчазний якийсь», - прокоментував відео в своєму Twitter користувач «Necro Mancer».
Dire Man: Цікаво, під охороною горбок?... А то як з муралом в Пітері може трапитися...
Necro Mancer: Та нехай лежить, кому воно треба.


Як повідомляв ONLIN.UA, в середині листопада бойовики ДНР заявили про затримання членів угруповання Misanthropic Division, яка нібито взяла на себе відповідальність за вбивство ватажка банди "Спарта" Арсена Павлова-Мотороли.
Пізніше представники Misanthropic Division спростували цю інформацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?