Польський глава "Укрзалізниці" зробив гучну заяву про отруєння і реформи
Категорія
Україна
Дата публікації

Польський глава "Укрзалізниці" зробив гучну заяву про отруєння і реформи

Польський глава "Укрзалізниці" зробив гучну заяву про отруєння і реформи
Джерело:  online.ua

Голова правління ПАТ «Укрзалізниця» поляк  Войцех Балчун  зробив різку заяву про немислимий в західному світі масштаб патологій на українській залізниці, необхідності терпіння в контексті реформ, а також про те, що він зліг з харчовим отруєнням.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Балчуна.


«Не дуже хотілося поширювати, але вже ось майже тиждень, як я нездоровий. У минулу п'ятницю на робочому місці в «Укрзалізниці" мені стало погано», - написав Балчун.


«Не буде конспірологічних версій: може, дійсно, - звичайне харчове отруєння, стрес, перевантаження ... Переглянутий робочий графік, скасовані зарубіжні та місцеві поїздки. Проходжу вдома курс лікування», - додав Балчун.


У той же час прес-служба «Укрзалізниці» також опублікувала його заяву. «З початку моєї місії в Україні я чую два слова: quick wins (швидкі перемоги) i PR. Цікаво, що б на це відповіли колеги з Німеччини або інших європейських країн, в яких системні реформи залізниці впроваджуються вже багато, багато років? У Німеччині - понад 20 років :) Я думаю, що вони б або розсміялися, або покрутили б пальцем біля скроні», - сказано в заяві.


Читайте також:  Попався начальник вокзалу: польський глава "Укрзалізниці" зловив хабарника


«Реформування залізниці, особливо такої великої, як Укрзалізниця, вимагає часу. Якщо до цього додати ще й немислимий в західному світі масштаб патологій, то потрібно говорити про роки, і то, за умови безумовної політичної підтримки», - продовжив Балчун.


За словами Балчуна, протягом багатьох тижнів він чує про підготовку проти нього кампанії в медіа. При цьому в своїй заяві він закликає або набратися терпіння, або шукати іншого менеджера, якщо замість реформ Україні потрібен гарний піар.


«Якщо Україна хоче думати про справжні, системні реформи, потрібно запастися терпінням. Якщо ж їй потрібні тільки красиві гасла і PR, зі збереженням існуючих схем і патологій, то потрібно взяти свого, добре укоріненого в місцевій реальності, українського менеджера», - заявив Балчун.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в серпні Балчун заявив, що практично з самого початку його роботи на новій посаді він бачить в «Укрзалізниці» тільки схеми, які сприяють корупції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?