Суд вирішив, чи зустріне Єфремов Новий рік за гратами
Категорія
Події
Дата публікації

Суд вирішив, чи зустріне Єфремов Новий рік за гратами

Суд вирішив, чи зустріне Єфремов Новий рік за гратами
Джерело:  online.ua

Печерський районний суд Києва продовжив арешт колишнього керівника фракції «Партії регіонів»  Олександра Єфремова, підозрюваного в сепаратизмі, до 22 січня 2017 року, таким чином, Єфремов зустріне Новий рік за гратами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські Новини".


Сам Єфремов повідомив, що обурений цим рішенням і вважає його незаконним. Екс-депутат заявив, що 25 листопада його захист має намір подати апеляційну скаргу на дане рішення.


При цьому під час засідання 21 листопада  Єфремов відмовився назвати Росію окупантом.


Читайте також: Єфремова запропонували перевести в камеру на 40 осіб агітувати за "руський мир"


Єфремов підозрюється в скоєнні низки кримінальних правопорушень: заволодінні майном (ст. 191 ч. 5 КК); вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків (ст. 110 ч. 3 КК); вчиненні організаційного та іншого сприяння створенню терористичної організації (ст. 258-3, ч. 1 КК).


Нагадаємо,  раніше в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.


Крім того,  громадський активіст Костянтин Ільченко в коментарі ONLINE.UA розповів, як Єфремов відбирав підприємства на Донбасі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  депутат Сєверодонецької міськради Григорій Пригеба впевнений, що екс-мер Луганська Сергій Кравченко, який організовував "антимайдан" в Луганську, міг би багато розповісти про колишнього лідера Партії регіонів Олександра Єфремова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?