Ватажок ЛНР образив пам'ять мільйонів українців
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ЛНР образив пам'ять мільйонів українців

Ватажок ЛНР образив пам'ять мільйонів українців
Джерело:  РІА Новини

Ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницький заявив, що уряд України в спробах посіяти розбрат між народами робить з голодомору "політичне шоу".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Ми рішуче засуджуємо брехливе поняття "голодомор", який нібито навмисно був організований проти українців. Той, хто звинувачує своїх колишніх співвітчизників в "голодоморі", нехай перш вийме колоду зі свого ока і тверезо оцінить найближчі наслідки власної політики. Скоро народ спитає з вас і за "холодомор", і за "тарифомор", а головне - за "АТО-мор!", - заявив ватажок ЛНР.

Читайте також: Визнати геноцид: путінська Дума займеться новим обвинуваченням українців
Плотницький заявив, що "ніде не згадується спроба влади України влаштувати тотальну блокаду Донбасу, яка цілком могла б привести до масових голодних смертей, якби не допомога Росії".
Відзначимо, що в результаті геноциду українського народу 1932-1933 років, за приблизними оцінками, загинуло близько 4,5 млн українців.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Слідчий комітет Росії завів нову справу проти українських командирів зі звинуваченнями в "геноциді російськомовного населення Донбасу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?