Янукович розповів, як його хотіли вбити під Мелітополем
Категорія
Події
Дата публікації

Янукович розповів, як його хотіли вбити під Мелітополем

Янукович розповів, як його хотіли вбити під Мелітополем
Джерело:  online.ua

Екс-президент України  Віктор Янукович, який 25 листопада був допитаний слідчими ГПУ по скайпу, під час своєї прес-конференції в Ростові заявив, що його хотіли вбити під Мелітополем Запорізької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на онлайн-трансляцію.
"Практика застосування найманців, які беруть участь у збройних конфліктах, стала у світі повсякденною. Ми мали випадки затримання в Україні людей, які приїхали брати участь у збройному конфлікті. Коли мій кортеж рухався в бік Криму, в районі Мелітополя була засідка. Наша передова група їх виявила. Вони побачили групу без розпізнавальних знаків і почули іноземну мову. Напевно це були найманці, напевно. Нам удалося піти того разу", - сказав Янукович.
Він стверджує, що в Україні на боці ВСУ воюють найманці з Європи.
"В Україну багато їхало найманців - з Європи, з Франції, з Італії, з Балкан, із Білорусі, з Росії ... З Росії дуже багато людей приїжджало допомогти родичам, друзям. З різних міркувань - гуманітарних, патріотичних. У таборах біженців я зустрічав ... ну як найманців, добровольців", - сказав політик.
При цьому він ухилився від відповіді на питання про російських військових, які беруть участь у боях на боці ДНР і ЛНР.
"Що стосується російських військових ... Я сказав би так. Інтерес списати на Росію все - дуже великий. Чому ми прийняли закон про внутрішню і зовнішню політику, де передбачили позаблоковий статус? Тому що це питання було фактором стабільності в Європі", - зазначив Янукович.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Янукович під час своєї прес-конференції нахамив журналістці, питання якої здалося йому образливим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?