Савченко розбурхала мережу новими планами щодо влади: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко розбурхала мережу новими планами щодо влади: опубліковано відео

Савченко розбурхала мережу новими планами щодо влади: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Нардеп України від "Батьківщини"  Надія Савченко  заявила про намір стати незалежним політиком і сформувати власну партію.


Про це вона заявила увечері 25 листопада в ході програми "Шустер Live", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


"Я не буду входити в партію. ​​Я стаю незалежним політиком. Я відкриваю свій фонд, - заявила Савченко. - Я буду вести "рух" як партію. ​​Я вибираю - вести "рух" разом з вами. Тільки не той "Рух", який створює Саакашвілі - нових ідей, не той "Рух" (політична партія "Народний Рух України" - ONLINE.UA), який зараз представляють Кривенко і Кішкарь у Верховній Раді".


"Це - той "рух", з яким я познайомилася, який є джерелом цінностей, які... не були реалізовані, за які виходив Майдан. "Народний Рух України" - це партія. Але, крім партії, це ще й громадська організація. Ось я за цю громадську організацію", - додала вона.


При цьому, вона підкреслила: "Коли ми знесемо владі голову, цим скористаються, як скористалися всіма чотирма майданами, і знову прийдуть ті ж. Поки у нас не буде моделі України, в якій будуть прораховані всі ризики, щоб ми могли прийти, зняти влада і поставити цю модель, змін не відбудеться в Україні".


Відео: YouTube/SavikShusterStudio


Користувачі соцмереж прийшли в подив у зв'язку з такими заявами Савченко. Так, журналіст Юрій Романенко написав: "Касьянову прикро, що Савченко презентувала невідомий Рух, а не він. Але він правильно поставив питання Шустеру, навіщо розводити гостей, запрошуючи їх на підтанцьовку презентації політичного проекту Надійки. Звичайно его Касьянова не витримало такого напруження і він справедливо обурився".


Borislav Bereza: "Я знову все пропустив? Ох вже ці сімейні вечори по п'ятницях.))"


Дмитро Чигрин: "Савченко виходить з Батьківщини і відкриває свій фонд. Фонд, Карл. У коментарі пишіть варіанти назви фонду імені Надії. Мій варіант: НТП. Н - це Надія, ТП - це ТП".


Яринка Митрофанова: "Фонд називається Поле дурнів. Гадя чекає буратін".


Валера Холод: "А як же Віра? Зовсім забули про професійну сестру льотчиці".


Edmond Dantes: "Савченко: я стаю незалежним політиком і відкриваю фонд ©. Цього нам ще не вистачало".


Hattifattener: "У Медведчука всі "незалежні". Модель банди така".


Crazy Battleship: "Походу, вона вже давно незалежна від реальності..."


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Надія Савчено заявила, що влада України розгойдує ситуацію на Донбасі для уникнення дострокових виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?