Два душителі народу: соцмережі висміяли слова Путіна про смерть Кастро
Категорія
Світ
Дата публікації

Два душителі народу: соцмережі висміяли слова Путіна про смерть Кастро

Два душителі народу: соцмережі висміяли слова Путіна про смерть Кастро
Джерело:  Кремль

Президент РФ Володимир Путін відреагував на  смерть 90-річного лідера Кубинської революції Фіделя Кастро  і назвав його символом цілої епохи в історії світу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.
"Ім'я цього видатного державного діяча по праву вважається символом цілої епохи в новітній світовій історії. Побудована ним і його соратниками вільна і незалежна Куба стала впливовим членом міжнародного співтовариства і послужила надихаючим прикладом для багатьох країн і народів. Фідель Кастро був щирим і надійним другом Росії. Він уніс величезний особистий внесок у становлення і розвиток російсько-кубинських відносин, тісного стратегічного співробітництва в усіх галузях", - ідеться в телеграмі співчуття, яку Путін відправив на Кубу.
У мережі висміяли слова Путіна про Кастро і назвали їх обох душителями народів.




Як повідомляв ONLINE.UA,  кубинський телеканал показав сюжет про покійного лідера Кубинської революції Фіделя Кастро, в якому використана нарізка його фотографій, в тому числі знімок трупа політика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?