Чиновник поплатився за зневажливі слова про загиблого героя АТО: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Чиновник поплатився за зневажливі слова про загиблого героя АТО: з'явилося відео

Чиновник поплатився за зневажливі слова про загиблого героя АТО: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

На Волині активісти та волонтери змусили чиновника Ковельської міськради пояснити його зневажливі слова про загиблого героя АТО, який народився і виріс в Ковелі і наполягли на тому, щоб вулиці Ватутіна було присвоєно його ім'я, а чиновника було звільнено.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, розміщене на youtube.
На кадрах ролика видно, як волонтери, журналісти, активісти та ветерани АТО вимагають від літньої людини в костюмі пояснити, чому він не відмовився присвоїти одній з вулиць Ковеля ім'я Володимира Кіяна.
У відповідь той розповідав про свої пропозиції назвати ім'ям загиблого героя одну з новобудов, але зрештою був змушений визнати свою неправоту, вибачитися і прилюдно, на сесії міськради настояти на перейменування вулиці.


Читайте також: Залишили бійця АТО замерзати: соцмережі вразив випадок у Києві

Також мер Ковеля, у відповідь на заяву свого чиновника, виніс рішення про звільнення чиновника.
У підсумку, на сесії Ковельської міської ради було вирішено перейменувати декілька вулиць міста у зв'язку з декомунізацією — одна з них стала носити ім'я Володимира Кіяна.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі було опубліковане душевне відео, присвячене героям АТО, котрі загинули на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?