Трамп різко відповів на перерахунок голосів виборців
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп різко відповів на перерахунок голосів виборців

Трамп різко відповів на перерахунок голосів виборців

Переможець президентських виборів в США Дональд Трамп назвав  перерахунок голосів виборців в штаті Вісконсін, ініційований екс-кандидатом в президенти США від "Партії зелених" Джил Стайн, "шахрайством".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.


Республіканець підкреслив, що його головний суперник в президентських перегонах, кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон визнала поразку. "Ми повинні прийняти цей результат і потім подивитися в майбутнє", - заявив він.


Також Трамп висловив занепокоєння щодо того, що у виборчому штабі Клінтон висловили бажання взяти участь в перерахунку голосів у Вісконсині та інших штатах, де республіканець переміг з мінімальним відривом.


"Ми самі не планували користуватися цією опцією. Однак зараз, коли в штаті Вісконсін був ініційований перерахунок голосів, ми маємо намір прийняти участь, щоб переконатися, що цей процес проходить в справедливому для всіх сторін режимі. Якщо Джилл Стайн вчинить, як і обіцяла, і направить запит про перерахунок голосів в Пенсільванії і Мічигані, то ми оберемо такий же підхід і щодо цих штатів", - прокоментував ситуацію радник Клінтон з юридичних питань Марк Еліас.


Як повідомляв ONLINE.UA,  за попередніми результатами підрахунку голосів, Хілларі Клінтон отримала на 2 млн 17 тис 563 голоси виборців більше, ніж Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?