Бойовики ДНР атакують під Горлівкою: з'явилося відео з передової АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР атакують під Горлівкою: з'явилося відео з передової АТО

Бойовики ДНР атакують під Горлівкою: з'явилося відео з передової АТО
Джерело:  online.ua

Військовослужбовці Збройних сил України, що дислокуються під Горлівкою в Донецькій області, розповіли, як бойовики ДНР ведуть обстріли.


Читайте також: Жах окупанта: в мережі з'явилося яскраве відео про українських снайперів


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.


Половина Зайцево, що знаходиться менше ніж в 20 км від Горлівки, під контролем угруповання ДНР, і бойовики днем ​​можуть надягати цивільний одяг, щоб до ночі зайняти позиції в покинутих будівлях і стріляти звідти. Військові пояснили, що терористи не мають чіткої системи ведення обстрілу.


"Стріляють в будь-який час дня і ночі. Переважно одна схема - відпрацювання стрілецькою зброєю, неприцільний вогонь, целевиявлення наших позицій, після чого починається "робота" - великокаліберні кулемети, гранатомети - ручні, станкові, іноді міномети", - підкреслив один з них.


"Обстрілювати можуть прямо з житлових кварталів... Стрільба проводиться з різних закинутих будинків, різних позицій з окупованої території, іноді прицільно, іноді ні, "віяловий" вогонь, боєприпаси потрапляють і в приватні будинки, і в місця розташування особового складу", - зазначив інший боєць ВСУ.


Також військові додали, що під час ротації у бойовиків настає "режим тиші" в селищі, але "потім вони починають "буянити", після чого все повертається на стабільний рівень".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  снайпер бойовиків ДНР вбив бійця АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?