ЗМІ дізналися, як Обама умовив Клінтон "програти" вибори
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ дізналися, як Обама умовив Клінтон "програти" вибори

ЗМІ дізналися, як Обама умовив Клінтон "програти" вибори
Джерело:  The Hill

Американські журналісти повідомили, що кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон зателефонувала своєму супернику республіканцеві Дональду Трампу і привітала його з перемогою на виборах тільки після розмови з президентом США Бараком Обамою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hill.
Американське видання, посилаючись на книгу кореспондентів в Білому домі Емі Парнса і Джонатан Аллен, що готується до випуску, пише, що Обама сказав Клінтон, що вона "повинна визнати поразку".
"Ви повинні визнати," - нібито сказав Обама колишньому держсекретареві США, коли вона, її сім'я, і ​​її головні помічники продовжували спостерігати за результатами підрахунку голосів в ключових штатах Мічиган, Вісконсін і Пенсільванія.

Читайте також: Ще не президент: з'явилася інформація про нову загрозу для Трампа


Самі автори майбутньої книги згадують про дану ситуацію, посилаючись відразу на три джерела.
Клінтон зателефонувала Трампу в середині ночі з 8 на 9 листопада. При цьому наголошується, що деякі союзники екс-держсекретаря були не раді такому вчинку Обами. Одне з джерел сказало, що кандидат від Демократичної партії не поспішала сама визнавати поразку.
"Просто дайте мені телефон. Я дзвоню йому", - нібито сказала Клінтон перед розмовою з Трампом.

Як повідомляв ONLINE.UA, кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон отримала на 2 млн 17 тис 563 голоси виборців більше, ніж переможець президентських виборів, республіканець Дональд Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?