Зате вірять в Путіна: мережу вразило страшне відео про Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Зате вірять в Путіна: мережу вразило страшне відео про Росію

Зате вірять в Путіна: мережу вразило страшне відео про Росію
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося моторошне відео про реалії життя в Ханти-Мансійському автономному окрузі Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Читайте також: Росія встала з колін: соцмережі вразив фоторепортаж про розруху в РФ


На відео розповідають про жителів Ханти-Мансійська, причому одним з найяскравіших прикладів наводиться Наталя, яка виросла в дитячому будинку, яка заробляє по 17 тис грн на місяць і має кількох дітей, причому її дочка Христина хвора на ДЦП (Дитячий церебральний параліч), і тому визнана непридатною для адаптації в соціумі.


Примітно, що, незважаючи на те, що в Ханти-Мансійському автономному окрузі видобувається близько 60% нафти в Росії, в самому центрі Ханти-Мансійська люди живуть в будинку з кривими стінами і підлогою, в яку можна провалитися, без віконної рами на кухні, без нормальної системи каналізації.



Користувачі соцмереж жахнулися, як ті люди, що живуть в таких злиднях можуть ще й звеличувати свого президента Володимира Путіна. Так, російський фінансист і відомий блогер Слава Рабинович написав: "Встованіе з кален. Встали. Так живе половина Росії, великої країни, яка вірить в путина, велич і скріпи".



Вадим Самко: "І він ще Крим взявся ощасливити..."


Misha Fomytskyi: "Мені індус один розповідав, який у нього був шок від подорожі по Байкалу коли він бачив білявих блакитнооких людей в лахмітті, що живуть в хатах з земляною долівкою... Але нічого, справжню велич скрепні орки відчувають від уявної соучастності з понтами і розкішшю злодіїв і в тому, що нормальні люди дивляться з острахом на масштаби терору".


Svyatoslav Pylypchuk: "Питання, чи потрібно цих людей рятувати? Чи потребують вони цього? Відповідь - ні. Вони ж хочуть так жити. Потрібно дати правителям повну індульгенцію тримати в покорі народ. Як можна довше. Бажано нескінченно. Тільки боляче надавати по рукам, щоб в Україну і інші вільні країни не лізли".


Izrail Vetrovsky: "Велика держава злиднів".




Olga Krokus Ziegler: "Що ж з ними зробили? Жалюгідні, знищені люди. Ось вже точно, за все треба відповідати. Якщо не самим, то поколінням. Скільки від Росії зла було, тепер починають потихеньку сьорбати. Ще все попереду".


Юрій Кравчук: "Головне, що вони впевнені що в Європі і Штатах гірше..."


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі одним фото показали, на що Росія перетворила Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?