Виступ Януковича: в Україні побачили небезпечний зв'язок з погромом в Києві
Категорія
Політика
Дата публікації

Виступ Януковича: в Україні побачили небезпечний зв'язок з погромом в Києві

Виступ Януковича: в Україні побачили небезпечний зв'язок з погромом в Києві
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда вважає, що між  погромами київського нібито офісу лідера "Українського вибору" Віктора Медведчука і будівлі Ощадбанку в третю річницю Євромайдану  і недавнім виступом екс-президента втікача Віктора Януковича існує зв'язок.
Про це він пише в своїй статті для ONLINE.UA.
"Збіг термінів" - поява Януковича в залі суду в Ростові і його прес-конференція в третій декаді листопада виглядають не випадковими. Їх вгадали спеціально, шляхом імітації переговорів і узгоджених дій з адвокатами колишніх міліціонерів. Україна в цей період згадує Помаранчеву революцію і Революцію Гідності, яким безпосередньо опонував Віктор Федорович. Тому російські господарі витягли екс-президента з комірчини забуття, щоб той розповів власну версію драматичних подій, користуючись демократичними правилами роботи українських ЗМІ. Складно повірити, що провокації у День Гідності та Свободи й інформаційний прорив Януковича не координувалися з єдиного центра", - вважає Магда.
Читайте також: Прес-конференція Януковича в Ростові: головні заяви, відео та фото
За словами експерта, цілю появи Януковича був намір Кремля створити в українців ілюзію того, що він може скоро повернутися в Україну.
"Привіт соратникам" - можливо, найважливіша складова повернення екс-президента в публічну площину. Януковичу поставлено завдання впиватися власною безкарністю, щоб змусити українське суспільство шкодувати про події трирічної давності й створити ілюзію можливості його швидкого повернення в Україну. Триваюча гібридна агресія Росії не залишає альтернативних припущень про цілі й завдання інформаційного бенефісу ростовського в'язня", - зазначив він.
Більше  читайте в статті Євгена Магди на ONLINE.UA: Операція Кремля: сім причин, за якими Путін повертає Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?