Українські хакери дізналися секрети військових Путіна: з'явилися перші дані
Категорія
Події
Дата публікації

Українські хакери дізналися секрети військових Путіна: з'явилися перші дані

Українські хакери дізналися секрети військових Путіна: з'явилися перші дані

Українські хакери зламали комп'ютери департаменту Міністерства оборони Росії щодо забезпечення державного оборонного замовлення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера міжнародного волонтерського розвідувального співтовариства InformNapalm Михайла Кузнєцова.
"Активісти з Українського Кіберальянса доламали комп'ютери департаменту Міністерства оборони Російської Федерації щодо забезпечення державного оборонного замовлення. Інформацію як зазвичай передали нам для аналізу. При швидкому перегляді накидали табличку з наступною інформацією", - написав він, додавши скріншот.
Кузнєцов також додав: "Список всіх контрагентів, з телефонами, адресами, паспортними даними та т.д. є... Це проект модернізації Хібін Комплекс РЕБ Хібіни - багатофункціональний комплекс радіоелектронної боротьби/придушення авіаційного базування - ред.). До речі ми скоро розкриємо секрет скільки окупанти витратили грошей на покупку Хібін в 2015-2016 році".







Як повідомляв ONLINE.UA,

волонтери міжнародного волонтерського розвідувального співтовариства InformNapalm змогли ідентифікувати військовослужбовців з 75 російських військових частин, направлених в Україну за наказом свого командування

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?