Війна на Донбасі: з'явилися тривожні дані з фронту
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: з'явилися тривожні дані з фронту

Війна на Донбасі: з'явилися тривожні дані з фронту
Джерело:  online.ua

У Міністерстві оборони заявили, що в зоні проведення АТО на Донбасі бойовики різко збільшили кількість і щільність обстрілів з важкого озброєння, в результаті обстрілів поранення отримали двоє українських військовослужбовців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112 Україна.
"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців не було, однак поранення отримали двоє наших військовослужбовців", - сказав під час брифінгу речник Міноборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.
Він також додав, що поранення отримав ще один військовослужбовець, проте воно пов'язане з підривом на міні військового автомобіля.
Читайте також: Бойовики ДНР готують жорстокий "сюрприз": з'явилися тривожні подробиці
Крім того, за словами спікера Міноборони з питань АТО, бойовики різко збільшили кількість і щільність обстрілів з важкого озброєння на приморських рубежах Донецької області.
"Противник різко збільшив кількість і щільність обстрілів з важкого озброєння на приморських рубежах. По нашим позиціям (за минулу добу, - ред.) було випущено майже 200 мін, а також понад 40 артснарядів", - повідомив Мотузяник.
Від зазначив, що найбільш інтенсивний "сеанс" обстрілів стався на маріупольському напрямку в суботу вранці, 26 листопада, - між 8 і 12 годинами.
Мотузяник також заявив, що всього за минулу добу на маріупольському напрямку відбулося 26 ворожих обстрілів, в тому числі 16 - з важкого озброєння, і 1 бойове зіткнення.
Як повідомляв ONLINE.UA,  військовослужбовці Збройних сил України, що дислокуються під Горлівкою в Донецькій області, розповіли, як бойовики ДНР ведуть обстріли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?