Ляшко не може заспокоїтися і знову обізвав Тимошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Ляшко не може заспокоїтися і знову обізвав Тимошенко

Ляшко не може заспокоїтися і знову обізвав Тимошенко

Лідер Радикальної партії  Олег Ляшко, який грубо вилаяв Юлію Тимошенко і закликав президента Петра Порошенка позбавити її громадянства, знову не втримався від образ на адресу лідера фракції "Батьківщина".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
Цього разу Ляшко звинуватив Тимошенко в тому, що вона нібито не вшанувала 26 листопада пам'ять жертв Голодомору.
"Тимошенко не вшанувала пам'ять жертв Голодомору, тому що їй байдужа ця найбільша трагедія українського народу. Тимошенко за майже 3 роки війни жодного разу не відвідала наших військових на фронті або в госпіталі, тому що війну проти України ведуть її друзі Путін, Медведчук, Фірташ і Льовочкін. Тимошенко - брехлива і продажна московська зозуля, якій українці НІКОЛИ не зможуть вірити", - написав радикал.
Такі ж звинувачення висловив і нардеп Радикальної партії Ігор Мосійчук, припустивши, що Тимошенко могла бути зайнята підготовкою до святкування Дня народження, який лідер "Батьківщини" відзначає 27 листопада.
Користувачі мережі в свою чергу назвали звинувачення лідера радикалів "дешевим піаром" і попросили надати докази.
Petro Shevchuk: "Докази - в студію, пан Олеже! А так брехати і Порошенко зможе!"
Ольга Курмаева: "Дешевий піар.. припиняйте це метання г*вна на вентилятор.. самі не святі.. згадати тільки ті зйомки пана Ляшка біля нібито БТР і нібито він на фронтах.."
Олександр Кравченко: "Танець на кістках! Соромно за всіх! Рвуться до корита будь-якими засобами! Не гидують нічим!"
Як повідомляв ONLINE.UA,  політичний експерт Євген Магда вважає, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко став лаяти лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко, щоб відвоювати у неї електорат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?