Допит Януковича: онлайн-трансляція
Категорія
Політика
Дата публікації

Допит Януковича: онлайн-трансляція

Допит Януковича: онлайн-трансляція
Джерело:  online.ua

У понеділок, 28 листопада, в Україні по відеозв'язку знову спробують провести допит утікача-екс-президента України Віктора Януковича, який перебуває зараз в російському Ростові-на-Дону; минулого разу, нагадаємо, допит Януковича зірвався через те, що підозрюваних екс-беркутівців не змогли доставити до суду.
Допит по відеозв'язку в Святошинському районному суді Києва призначено на 13.00.
ONLINE.UA стежить за подіями і пропонує читачам онлайн-трансляцію.
ДИВІТЬСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ НА РОСІЙСЬКОМОВНІЙ ВЕРСІЇ ONLINE.UA!
11.30- Представників ЗМІ в суді, як і минулого разу, дуже багато. Фото: Роман Кравець


10.57- Адміністрація Лук'янівського СІЗО готова видати екс-беркутівців до доставки в суд, повідомив в. о. начальника СІЗО Сергій Первак.
10.04- Ситуація під Святошинським судом станом на 09.45



09.46 - У "Правому секторі" кажуть, що будуть присутні в залі суду. Про це в ефірі "Громадського" розповів представник організації Володимир Загазей.
09.19- Під Лук'янівським СІЗО в Києві, де перебувають п'ять екс-беркутівців, протестувальників і активістів немає, повідомляє 112.
Як повідомляв ONLINE.UA, після зриву допиту 26 листопада Віктор Янукович дав у Ростові прес-конференцію.
На думку політичного експерта Євгена Магди, російські сценаристи, які писали заяви Януковича для прес-конференції, намагалися завдати удару по українській владі і розгойдати ситуацію в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?