Жителі Донбасу звинувачують Порошенка навіть в крадіжці курей, а Мінстець нічого не робить - лікар з АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Жителі Донбасу звинувачують Порошенка навіть в крадіжці курей, а Мінстець нічого не робить - лікар з АТО

Жителі Донбасу звинувачують Порошенка навіть в крадіжці курей, а Мінстець нічого не робить - лікар з АТО
Джерело:  online.ua

Лікар з АТО Ігор Ященко поскаржився на бездіяльність Міністерства інформаційної політики та відсутність українського телебачення на Донбасі, а також розповів, що місцеві жителі в усіх проблемах звинувачують президента Петра Порошенка
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Мінстець тут взагалі нічого не робить! Не те, що мало - зовсім нічого. Наше телебачення тут за два роки так і не з'явилося. Тільки сепарське. Притому канали, які працюють на цю територію, вони ж спеціальні випуски роблять. Тільки тут якесь "бах-бах", люди це чують - а їм з телевізора відразу ж "пояснюють", що це "укри" х*рячили. відразу дають свою версію. А з нашого боку - тиша. Взагалі нічого", - сказав Ященко.

Читайте також: Новий прокол Мінстеця: в соцмережах вказали на важливу помилку кума Порошенка
За його словами, лікарі на Донбасі лікують місцевих безкоштовно і закликають любити Україну.
"Приходять сюди місцеві лікуватися, ми їх потроху растормашуємо - розмови, те-се. А вони потім питають: "Що ми винні? Скільки заплатити?" А я кажу: "Треба Україну любити - тоді все буде нормально. Ми вам безкоштовно допоможемо. Але тільки за однієї умови - що ви проукраїнські, що ви розумієте, підтримуєте нашу державну ідею", - зазначив він.
Лікар розповів, що у відповідь на це жителі Донбасу лають президента Петра Порошенка.
"Дуже часто щось на кшталт: та я ж не проти, але цей Порох..! Так, кажу, "цей Порох", ми теж неоднозначно до нього ставимося - але поки у нас немає іншого Пороха. Він - наш президент. Так навіщо ми будемо зараз про це говорити? У вас є конкретні до нього претензії? "У мене це, курей вкрали". - "Порошенко вкрав? - питаю. - Прилетів з Києва на літаку і вкрав у вас курей..?" - "Тоді це солдати " - "А чому ви на солдатів думаєте? Може, це ваші сусіди..? Ну, таке. Але у них там, звичайно, к*кашки в головах - капець", - підкреслив Ященко.
Більше  читайте в інтерв'ю Ігоря Ященка на ONLINE.UA: Ахметов знову стає царем і богом на Донбасі, і це по нас ще вистрілить.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?