Підпал авто в Києві: з'явилося нове яскраве відео
Категорія
Події
Дата публікації

Підпал авто в Києві: з'явилося нове яскраве відео

Підпал авто в Києві: з'явилося нове яскраве відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося нове яскраве відео з місця підпалу автомобіля, який стався ввечері 27 листопада в ЖК "Софія" в Софіївській Борщагівці.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
За словами охоронця ЖК "Софія", невідомий чоловік кинув в автомобіль Honda Accord 2.4. палаючу каністру, після чого зник на авто без номерів. Один з очевидців інциденту почав стукати по сусідніх автомобілях, щоб спрацювали сигналізації і власники вийшли до своїх авто.
Як розповів ONLINE.UA очевидець НП Кирило, пожежники не приїхали з міста Вишневого, хоча були близько від місця інциденту. Перша пожежна машина, яка приїхала на місце пожежі, не погасила її, тому що спочатку гасила водою без піни, а друга приїхала тільки через 40 хвилин. Від авто, за словами очевидця, нічого не залишилося.
Він додав, що в результаті пожежі постраждали й інші автомобілі. Також він повідомив, що, за словами господаря автомобіля, страхова нічого не відновить, адже загоряння, дерева, град, погода тощо не є приводом для виплат.
Відео надано ONLINE.UA очевидцем НП


Як повідомляв ONLINE.UA, на трасі Київ-Одеса дуже п'яна компанія влаштувала ДТП: з'явилися фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?