Розгін Майдану: Янукович здивував натяком на одіозного соратника
Категорія
Політика
Дата публікації

Розгін Майдану: Янукович здивував натяком на одіозного соратника

Розгін Майдану: Янукович здивував натяком на одіозного соратника
Джерело:  online.ua

Зниклий екс-президент України Віктор Янукович, відповідаючи на допиті на питання, що стосуються розгону Євромайдану, натякнув на причетність до подій свого соратника, нардепа від Опозиційного блоку Сергія Льовочкіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на онлайн-трансляцію.
"Мені весь час говорять про Льовочкіна. Я відповідав, так, можливо він мав до цього відношення. Але ніяких доказів цього у мене особисто не було, і слідство їх не встановило. Тому якщо це було так, нехай влада це доведе, якщо не доведе, нехай буде на його совісті. Або якщо він не винен, то нехай ті, хто так кажуть, повинні вибачитися, це має встановити суд", - сказав Янукович.
При цьому політик визнав, що "Беркут" дійсно перевищив свої повноваження 30 листопада 2013 року, коли побив студентів.

Всі подробиці читайте тут: Допит Януковича: онлайн-трансляція, фото і відео


Нагадаємо, 23 листопада 2016 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що ініціатором розгону Євромайдану став Сергій Льовочкін. Сам же Віктор Янукович вперше про це сказав ще 24 грудня 2014 року. Льовочкін же все спростовує.


Також, серед іншого, Янукович сказав, що у фракції Партії регіонів були ті, хто співпрацював з опозицією.


"Ми знали, що всередині фракції ПР працювала опозиція, і депутати, які залежать від деяких олігархів, почали схилятися в бік опозиції", - сказав політик.


Як повідомляв ONLINE.UA,

глава ГПУ Юрій Луценко назвав утікача-екс-президента Віктора Януковича, якого допитують по відеозв'язку у справі масових розстрілів на Євромайдані, "шлепером".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?