Янукович назвав трьох українських політиків, з якими хотів би зустрітися
Категорія
Політика
Дата публікації

Янукович назвав трьох українських політиків, з якими хотів би зустрітися

Янукович назвав трьох українських політиків, з якими хотів би зустрітися
Джерело:  online.ua

Екс-президент України Віктор Янукович під час допиту

розповів, що хотів би зустрітися з Арсенієм Яценюком, Віталієм Кличком і Олегом Тягнибоком, як це було в 2014 році під час підписання «мирової угоди» з тодішньою опозицією.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на онлайн-трансляцію допиту Януковича в Святошинському суді Києва по відеозв'язку.


"Я, умовно кажучи, хотів би зустрітися в такому складі за таким столом, за яким ми проводили переговори. І з тими, хто сидів поруч зі мною в той час. Щоб ми поставили один одному питання і подивилися в очі ... чи можливо це зробити, я не знаю. Це було б правильно", - заявив він.


Ці слова прозвучали у відповідь на питання адвоката екс-беркутівців про те, чи згоден колишній президент на проведення одночасного допиту з Яценюком, Парубієм, Порошенком, Тягнибоком і іншими політиками.


Всі подробиці читайте

тут: Допит Януковича: онлайн-трансляція, фото і відео


Нагадаємо, 21 лютого 2014 року, між лідерами опозиції і Януковичем було підписано так звану угоду про врегулювання політичної кризи, яка передбачала повернення до Конституції в редакції 2004 року і дострокові президентські вибори.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Віктор Янукович заявив під час допиту, що 30 листопада 2013 року співробітників "Беркута" на Майдані спровокували, в результаті вони перевищили свої повноваження і побили студентів

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?